The FUZZ

The Fuzz is zo een leuke tent in de binnenstad. Heel fijn om er te zitten en te werken, de huiskamersfeer, het genuine aardige van de bediening, het onpretentieuze, dat vonden wij wel bij SÜSS passen. En gelukkig vind Fuzz dat ook bij hun passen. A match made in heaven! Geniet er dagelijks van SÜSS’s signature taart Red Velvet, onze Apple crumble, of de carrot cake. Chocolade taart nodig? Search no more!

 

 

Droomtaarten in Arnhem

Charissa is typisch zo een vrouw waar wij van houden: Aanpakker, positief, altijd een glimlach op haar lippen. Deze doener heeft in razend snel tempo een taart-imperium neergezet, ze creërt werkelijk schitterende bruids- en feesttaarten voor de mensen in Gelderland en heel Nederland. Voor de nieuwe locatie (A locatie in de Arnhemse binnenstad) neemt ze SÜSS gebak op in het dagelijkse taart-verwennerij concept in de winkel… Wat geweldig, vinden wij!

 

 

De Bruijn- Lunchen op de markt

Er staat altijd dagverse taart en/ of gebak van SÜSS klaar op de markt van Nijmegen. Een van de mooiste plekken van Nijmegen, een monumentaal pand, plekje in de zon en verwarmd terras in de winter, hoe mooi is dat? De koffie is er ook nog lekker! Ik voel me vereerd dat ik er de taart mag brengen, echt waar.

Check out hun facebook site waar altijd leuke weetjes en acties op staan.

tijdens de opening

Prikkels

Wie kent de ijsjes en soepjes niet die altijd vers in het prachtige pand aan de Ganzenheuvel klaargemaakt worden? Wat een aanwinst in Nijmegen. En sinds oktober 2014 ook nog heerlijke smaakjes-koffies (I recommend Chai latte!!) én TADAA: SÜSS gebak! Een bijzondere eer, gezien het feit dat de eigenaar zelf een opgeleide patissier is! (glim van trots!)

Check out Prikkels hier!