Red Velvet Cake

Pink Vanilla Cake

Nutty Chocolate Cake

Taart!

Heerlijk, een gelegenheid voor taart. Wij vinden er bijna elke dag wel een. Verjaardag, geslaagd, trouwdag, spannende dag overleefd, nieuwe baan, opening van iets of iets eindelijk achter de rug, een “ik hou van je”- taart of een “thank you” taartje… ga zo maar door.

Bestel hier direct je taart!

15 + 5 =

Carrot Cake

Deze all American classic is gewoon onweerstaanbaar! Heel smeuïg door de sappige zoete groente die mee gebakken is, de kruidige mixtuur van kaneel en gember, samen met de frisse cream cheese frosting maken dit gebakje een ongeëvenaarde heerlijkheid. Proef maar!

Red Velvet Cake

Deze taart is een Amerikaanse klassieker. En oh boy, we weten waarom. Hij heeft zijn uiterlijk al mee:  sensueel rood van binnen, spierwit van buiten. En dan zijn innerlijke waarden: Fluweelzachte textuur, chocola. Maar goed, probeer em anders zelf maar. Maar pas op, hij is machtig!

Perfect Chocolate Cake

Je moet van goede huize komen om jezelf de ‘perfect chocolate cake’ te noemen. Tja, dat is waar. Maar het recept heette nou eenmaal zo. En toen we em de eerste keer zelf gingen maken en proeven dachten we ‘niks meer aan doen’. Eerlijk is eerlijk. De SÜSS manier is de combo met Botercreme in het midden en donker (!) ganache eromheen. Pure choco-liciousness!

Nutty Chocolate Cake

Fruity Chocolate Cake

Pink Vanilla Cake