Regenboog taart

Wij zijn dol op kinderverjaardagen. Het leukst zijn de stralende oogjes van de jarige job.

Maar we zijn ook dol op tongstrelende smaken van taart. Daarom gebruiken wij voor onze kinder- en themataarten dezelfde recepturen als voor veel van onze andere taarten: Vanille, Chocolade en Red Velvet. De Vanilledeeg gebruiken wij als de taartlagen gekleurd worden (alle kleuren van de regenboog!)

SÜSS heeft twee geweldige kindertaarten is het assortiment:

De PIÑATA taart: Deze is gemaakt van 4 lagen chocolade-deeg met binnen een surprise-kern van M&M’s. Aan de buitenkant is deze taart afgesmeerd met donkere chocolade-ganache. Er komt een tekst op zoals “hoera, Pim 3 jaar”.

De Regenboogtaart: Deze taart is gemaakt van 4 lagen gekleurde vanille-deeg, in alle kleuren van de regenboog. Aan de buitenkant is deze taart afgesmeerd met onze signature botercrème. Er komt een tekst op zoals “hoera, Pim 3 jaar”.

De kindertaarten zijn verkrijgbaar in twee maten:

– voor 12-14 personen (à €30,00)

– voor 18-20 personen (à € 50,00)

Wij maken ook taarten op bijzondere wens. Neem contact met ons op, prijzen variëren dan tussen de 40-50 € (voor 12-14 personen) en 50- 65€ (voor 18-20 personen).

 

Dus geen Marsepeinen-feest, maar wel een individueel taartje wat ook nog eens HEERLIJK smaakt. Dat is een Kiddies feestje volgens de SÜSS filosofie.