Contact & Bestellingen

Stuur ons een bericht met je bestelling of je vraag

14 + 5 =

Bereikbaarheid

Telefoon & Mail:

info@sussgebak.nl

of via 024-2340207. Wij zijn niet altijd bereikbaar via de telefoon! Als je ons niet bereikt, stuur dan een mail.  Je krijgt altijd antwoord.

Bestelling:

Bestellingen ontvangen wij graag 2 dagen van tevoren.

Wijzigingen in de bestelling accepteren wij tot maximaal 24 uur voor levertijd (wél in overleg).

Openingstijden:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag 9 – 15 uur
  • Woensdag 9- 16 uur
  • Donderdag 9- 15 uur
  • Vrijdag 9- 15 uur
  • Zaterdag 9- 12 uur

Wij hebben geen winkel, daarom kun je beter vooraf je bestelling plaatsen of een afspraak maken als je iets wilt bespreken of wilt proeven. 

Bezorgen & afhalen:

Bezorgen binnen Nijmegen kost €5,- (bij bestellingen boven €100 vervallen de bezorgkosten). Buiten Nijmegen rekenen wij €0,19 per kilometer voor bezorgen.

Afhalen kan op afspraak binnen de openingstijden bij onze bakkerij aan de Havenweg 13 in Nijmegen. Kan het niet binnen deze tijden? Laat het ons weten, dan komen we samen met een oplossing.

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van SÜSS gebak van toepassing.

 

Routebeschrijving naar de SÜSS bakkerij

Wij zitten in het (oude) MY LAPS-gebouw. Dit is het grijskleurige gebouw op de ‘landtong’ van de haven. We zijn gevestigd op de onderste etage, deze is echter niet vanaf de weg zichtbaar (we zitten benedendijks). Het makkelijkste is om de auto op de dijk te laten staan (links van/voor het gebouw is een parkeerplaats), dan loop je langs het gebouw op en vind je na het gebouw een trapje met halverwege een poort. Daar moet je in, aan het eind van het gangetje zit SÜSS gebak (deur links). Je gaat dus niet via de voordeur van het pand (met een klein trapje ophoog)