Bruidstaarten

tam tam ta da

Sweet table by SÜSS gebak

Wedding cake

Naked Cake

Bohemian chic

JA!

The SÜSS ladies love weddings! Wij zijn wat dat betreft heel romantisch, en voelen ons apetrots als we een steentje mogen bijdragen aan het slagen van de grootse dag van een stel.

Wij maken romantische, robuuste, individuele en vooral smaakvolle taarten. Deze worden niet met frosting (of marsepein/ fondant) bekleed en heten daarom heel toepasselijk NAKED CAKES. De decoratie bestaat uit vers fruit en bloemen, heel rustiek en romantisch.

Ook met Cupcakes maken wij prachtige sweet-wedding-tables.

Wij maken ook graag een top-cake, het kleine cakeje wordt traditiegetrouw ingevroren en door het bruidspaar op hun eerste trouwdag gegeten.

Ieder stel ontvangt een taart-proeverij, en kan dan zelf hun favoriete smaak-combinaties samenstellen. Kosten daarvan zijn €15 (maar alleen als het bruidspaar toch een andere bakker kiest, anders is het gratis!)

De kosten voor een bruidstaart liggen bij  € 5 per persoon, afhankelijk van de afwerking en jullie keuzes.

Neem contact op met Nadine of Anna om eens kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

SAFE THE DATE!

Op 24 februari 2018 vind het eerste “TASTE SÜSS” evenement plaats! Wij nodigen een beperkt aantal bruidsparen uit die bij ons en met ons hét super zoete moment voor ieders bruiloft te creëren. Wij laten zien wat we in huis hebben, alle smaken, vormen en presentatie varianten worden getoond.