Red Velvet Cake

Taart!

Heerlijk, een gelegenheid voor taart. Wij vinden er bijna elke dag wel een. Verjaardag, geslaagd, trouwdag, spannende dag overleefd, nieuwe baan, opening van iets of iets eindelijk achter de rug, een “ik hou van je”- taart of een “thank you” taartje… ga zo maar door.

Bestel hier direct je taart!

3 + 7 =

Red Velvet Cake

Deze taart is een Amerikaanse klassieker. En oh boy, we weten waarom. Hij heeft zijn uiterlijk al mee:  sensueel rood van binnen, spierwit van buiten. En dan zijn innerlijke waarden: Fluweelzachte textuur, chocola. Maar goed, probeer em anders zelf maar. Maar pas op, hij is machtig!

We hebben een versie van 20cm doorsnee, deze is genoeg voor tussen de 12 en 14 stukjes.

Maar ook een maatje kleiner, 16 cm doorsnee, deze kun je met ongeveer 8 genieters veroberen.

Of, als je niet klaar bent voor de real deal, probeer de Cupcake-versie.

Carrot Cake

Deze all american classic is gewoon onweerstaanbaar! Heel smeuïg door de sappige zoete groente die mee gebakken is, de kruidige mixtuur van kaneel en gember, samen met de frisse cream cheese frosting maken dit gebakje een ongeëvenaarde heerlijkheid. Proef maar! 

Perfect Chocolate Cake

Je moet van goede huize komen om jezelf de ‘perfect chocolate cake’ te noemen. Tja, dat is waar. Maar het recept heette nou eenmaal zo. En toen we em de eerste keer zelf gingen maken en proeven dachten we ‘niks meer aan doen’. Eerlijk is eerlijk. De SÜSS manier is de combo met Botercreme in het midden en donker (!) ganache eromheen. Pure choco-liciousness!

 

Vanilla Cake

Onze vanilletaart is een alleskunner. Een fijne combinatie met vers fruit, boter crème, en leent zich voor regenboogtaart en alle kleuren creativiteit! En wij vinden, als je een simpele vanilletaart niet lekker kan maken, dan mag je je niet eens wagen aan de andere smaken. Dus, we love our vanillacake! It’s so vanill-ey! *HEART*